Power By Lisa
- din PT online

Signa upp i formuläret nedan och få en 15 min gratis konsultation ( det är ej bindande och jag kan svara på dian frågor om PT-Online).

Individuell Coachning Online

Dags att nå dina mål? - Skräddarsytt kost och träningsprogram för just dig. Uppföljning varje vecka och tillgång till chatt varje dag.

Bootcamp Online

Äntligen har mina populära och slutsålda grupper flyttat ut till en app och blivit 8 veckor långa- Nu blir det proffsigt och enklare

Företagstjänster

Jag erhåller tjänster som influenser marketing, föreläsningar, modell och företagsträning – jag skräddarsyr efter ert företags önskningar

För dig som har huvudmål att gå ner i vikt, du kan i nuläget vara tränad eller helt otränad, kanske är du som många av mina andra PT kunder en stressad mamma som försöker få ihop livspusslet och som under några år fokuserad lite för lite på dig själv? Du kan träna hemifrån eller gym.

För dig som har några kilon som du vill bli av eller vill fördela om % fett – Muskler% helt enkelt tona till kroppen, kanske vill du bygga lite rumpa , starkare axlar men slimma till midjan – Se snygg ut naken! Du kan träna hemifrån eller på gym.

För dig som vill fokusera på att bli stark, Stark både i styrketräningen men även stark i din vardag, här bygger vi upp kroppen och fokuserar mer på vikter i gymmet än vikten på vågen. Du kan träna hemifrån eller på gym.

För dig som vill utveckla din konditionsidrott. Kanske är du löpare som vill kunna hålla hela säsongen? , kanske har du kört rehab och inser att du behöver lite styrka också? Eller så vill du bara bli mer explosiv, snabbare och mer uthållig. Jag erbjuder även upplägg för intervaller i kombination med styrketräning. Du kan träna hemifrån eller på gym.
Varför välja mig?

Mina kunskaper ger dig resultatet du vill ha på riktigt.

Välkommen till mig- mycket energi och ett stort hjärta. Jag har arbetat som personlig tränare i över 5 år och inom hälsobranschen över 10. Jag drivs av att hjälpa människor till ett friskare och starkare liv. För mig är det väldigt viktigt att se till hela individens liv och inte bara arbeta med punktinsatser – därför har jag mina hörnstenar – Sömn, Steg, Stress, Träning & Kost.

MINA UTBILDNINGAR:

  • Lic- personlig tränare
  • Gravid/postgravid träning
  • lic stark genom klimakteriet 
  • dip: hälsoinspiratör/coach 
  • 10 olika instruktörsutbildningar(gruppträning)

 

MINA ERFARENHETER

  • 2 barn och resan “tillbaka” efter många extrakilon
  • 2 full längd ironman 
  • Tävlat i Löpning, swim-run. OCR, handboll
  • Tävlar i Padel 
5/5

Jag har gått ner ca 6 kg, och flera cm över rumpa och midja, GÖTT GÖTT, jag är nöjd, tack för all pepp och inspiration, jag rekommenderar PT online med dig för ALLA.

Sanna C (pt online 3 mån)
5/5

Första tre månaderna fokuserade jag på viktminskning, jag  gick ner 12 kg , vilket är helt magiskt – det stödet och coachningen lisa ger är fantastisk! andra perioden har vi fokuserat på att bygga muskler och forma om kroppen, jag har fått en helt ny kropp känner mig snygg och så mycket piggare på alla delar i livet. Tveka inte välj Lisa!

Malin @halsosemlan(Online PT 6 mån)
4/5

Överlag är gruppen kanon, glädjen och rörelsen har kommit igång mera och för mig är kosten den stora svårigheten men jag har fått ett bättre tänk kring detta. planering är viktigt och det har du lärt mig, tack för du har gjort ett sånt stort intryck i mitt liv.

Petra N (Bootcamp)

Är du redo för nästa steg?

Individuell Coachning
1399kr/mån

För dig som vill få ut max av din egen tid i vardagen.

Gruppträning & Bootcamp
299 kr

Äntligen finns nya tider på mina bootcamps – boka idag!

Andra tänster
Offert

Influencer Marketing för företag med föreläsningar.