Individuell Coachning

Få resultaten du vill ha – oavsett vad du bor, dina matpreferenser, skador eller tidigare erfarenhet. Allt du behöver finns i appen och även jag i en direktchatt.

Kost & Träningsprogram - skräddarsytt efter dina mål och förutsättningar.

Jag ser över helheten, steg, sömn stress & kost - viktiga nycklar till framgång.
För att du ska få ut MAX av din tid och ha störst möjlighet att nå dina mål så rekommenderar jag dig individuellt kost och träningsschema. Du kan välja att träna hemma, utomhus eller gym, hos mig kan du självklart styrketräna men även få hjälp med konditionsträning. För mig handlar det om först och främst bygga starka kvinnor för både insidan och utsidan MEN hos mig behöver man inte skämmas för om man helt enkelt vill tighta till kroppen och forma den rent utseendemässigt. ( Jag är med dig överallt i appen)

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

  1. Du kan köpa PT online direkt i formuläret under denna texten,  där kan du välja på 3 alt 6 månader, priset står angivna och man betalar månadsvis. Du kan även skicka in anmälan på förstasidan så kontaktar jag dig snarast.
  2. Du fyller i checklista där du får svara på frågor om dig och dina kostpreferenser, träning etc – fyll i så NOGA du kan gärna mer info än mindre.
  3. Utefter dina svar så bygger jag ditt schema som skickas till dig några dagar efter att du fyllt i. 
  4. Du väljer startdatum (jag måste bara ha tid att göra schemat)
  5. Vi är IGÅNG!
  6. Rapport sker varje söndag 20.00, sedan har du chattfunktion där du kan nå mig med dina frågor 
  7. Varje månad får du nytt träningsprogram och kostschema 
  8. Det är inte abonnemang utan har du köpt 3 månader så behöver du inte säga upp dig (men betalning görs månadsvis) 

Jag ser över helheten: Steg, Sömn, Stress, Kost och träning är 5 viktiga nycklar till framgång och när du rapporterar till mig kommer du att få skriva hur det går med alla de delarna.