Andra tjänster

Jag erhåller tjänster som influenser marketing, föreläsningar, modell och företagsträning – jag skräddarsyr efter ert företags önskningar.

Influenser marketing, föreläsningar, modell och företagsträning.

Influencer Marketing -Företag

Vill ditt märke nå ut till rätt målgrupp? Jag erbjuder influenser marketing för företag via min instagram kanal @powerbylisa (jag har alltid rätten att säga nej då jag är extremt noga med företag samt produkt innan jag visar och promotar något på min kanal. Jag har arbetat med Kronans apotek, RLVNT Distribution AB, Newbody, Stronger, ICIW Sportswear, MPWR- Sportswear, Smell-Well, Nicks.

’’ Lisa är flexibel och lätt att samarbeta med. Vi har tidigare haft kontakt med Lisa där vi hjälpte till att kitta henne med våra produkter inför ett event hon skulle ha, och Lisa såg till att vi fick synas i hennes kanaler. Vi ä r nöjda då Lisa är lyhörd och gör sitt bästa för kunden, och vågar komma med egna inputs och idéer om vad hon tycker funkar bäst hos sina följare – vilket vi uppskattar.

Jennifer från Röhnisch

”Lisa är en kvinna som sprider både inre och yttre styrka  genom sina kanaler. Det räcker att kolla på något av Lisas klipp på instagram så får man både inspiration och pepp inför dagens gympass”
 
Tess ifrån Stronger 

 

 

 

Föreläsningar & träning /coachning -företag. 

Arbetar du på ett företag där ni säker inspirationsföreläsare?, och /eller kanske vill ni en kickoff i hälsans tecken? , storsatsar ert företag och erbjuder coachning och bootcamp för företag – kontakta mig så snackar vi mer om hur vi kan skräddarsy en lösning som passar er.

-Tack för en fartfylld inspirerande föreläsning. 
Du lyckades på ett digitalt möte på 25 minuter prata om många bra tips om träning och mat som många av mitt team som är mitt i småbarnsåldern lär ta till sig och använda.
Milla Randstad
 

FÖRELÄSNINGAR SOM FINNS IDAG: 

  • *Bygg ditt varumärke genom sociala medier
  • *5 Hörnstenar till ett hälsosammare liv 

Pris: för ovanstående föreläsningar 5000ex moms

  • Teams alt zoom
 

Fotografering

Skulle ni vilja ha en sund ”vanlig” person på bild för ert företag? , jag har varit modell för en rad olika företag, så som Newbody, Mpwr Sportswear, multilens ab samt heroicalife. Jag skickar gärna referensfoton.

Pris:

  • Beror på tidåtgång samt vart i sverige. 

 Event

Här är information om kommande event:

Padelturnering: FULLT! 27 aug Åby everyday arena (nybörjare+ & medel – ) pris 349kr 16.45- 19.00 anmälan: lisa.wilborg@gmail.com märk med padelturnering

Powerträningsdag: 25/9

Vart: sankt Jörgen park (utanför göteborg) 

Schema

10:00-11:00 Mysjogg + löpstyrka
11:15-12:00 Styrka sal 1
12:00-13:00 Lunch
13:15-14:15 Föreläsning + kaffe
14:30-15:30 Core 30min + yoga/meditation

Läs mer & anmälan: 

Träna med mig live – via telefon/padda

Träna live med mig helt gratis via deras webbplats start hösten 2021 woohoo! Klicka HÄR för att komma till träningen!