Första steget

Detta är för dig som vill skapa en rolig och hälsosammare sommar och för dig som velat testa på hur det är att vara klient i PT-Online.

Du bör ha viss erfarenhet av träning men behöver inte vara ett PRO.

KLIENTRESULTAT

Att välja coach kan vara svårt, men söker du en rak och ärlig coach, med mycket positiv energi, kunskap och som har erfarenhet av livet med vardagspusslet så kan vi vara en grym match.

COACHING TJÄNSTER

Du kommer få 2 styrkepass för gym och 2 styrkepass för hemmabruk
(Tränar du hemma behöver du ha tillgång till miniband/longband- kan köpas i min webbshop, hantlar och en vikt tex kettlebell)
Du kan alltså välja att träna på gym eller hemma eller göra en kombination av dessa då du får tillgång till båda programmen.

Utöver styrkepassen får ni ett konditionspass per vecka samt 1 live/fallow along pass (du tränar samtidigt som jag tränar förinspelat) – passen byts ut var 30 dag.

Träningsupplägget är samma för alla och kommer med videos till alla övningar.
Upplägget för Första Steget passar inte dig som är skadad och inte vet vad du kan göra istället, då rekommendera jag 1-1 coachning.
(vet du vad du kan göra och inte är det inga problem och du bör ha liten träningsvana detta främst om du ska köra på gymmet)

Är individuell, dvs du anger dina allergier samt matpreferenser i en enkät innan start samt om du vill gå ner i vikt, stå stilla eller gå upp i vikt.
Utifrån det får du recept som passar dig, en kostplan i månaden dvs totalt tre olika. Varje plan består av: 7 frukostar, 7 mellanmål, 7 luncher och 7 middagar – du kommer alltså kunna äta väldigt god mat med hög variation!

Du får tillgång till Första Steget i min alldeles egna app och där har vi även en gemensam chattgrupp under hela kursen för era frågor och gemensam pepp!

I appen kan du även tracka din vikt, dina mått och ditt mående i form av sömn, stress, vätskeintag, steg osv för att på så sätt tydligt se dina framsteg under kursen.

OBS – Dock ingår ej individuell coachning eller svar på dina incheckningar. Jag som coach kommer bara vara i gruppen så ingen individuell coachning, för tillgång till det signar du istället 1-1 coachning.

Första steget har första start 8 maj och betalning sker månadsvis.
Kursen är 3 månader och du förbinder dig inte till något mer men starter sker löpande under maj.

Uppstartsmöte: Förinspelat video som finns i vår grupp.
Mini Föreläsningar: Kost & mental hälsa samt hur jag jobbar i PT-Online.

Kostnad 899 kr/månad för 3 månader.

Jag har ett begränsat antal platser och först till kvarn gäller!

01
Reservera din plats

Du reserverar en plats och signar upp genom "köp direkt" funktionen här på sidan.
Viktigt att du följer de stegen för att vara säker på att du får en plats.

02
Inbjudan och hälsoformulär

Du kommer få en inbjudan till min app via email efter ditt köp där du kommer börja med att fylla i ett hälsoformulär.
Viktigt att du ger så gedigen information som möjligt och det är även baserat på den informationen jag kommer skapa ditt kostprogram.

03
Vi är igång!

Efter startdatum och ifyllt formulär så kommer du inom 2-3 dagar bli inbjuden till den gemensamma gruppen, få tillgång till träningsprogrammen som delas där och få din personliga kostplan.

Härifrån är vi ett härligt gäng som sätter bra förutsättningar för en njutbar och balanserad härlig sommar!

Nu kör vi!Viktigt att du ger så gedigen information som möjligt och det är även baserat på den informationen jag kommer skapa ditt kostprogram.

Reservera din plats!

Först till kvarn – ta action idag och ge din sommar de bästa förutsättningarna!

Vill du veta mer om min 1-1 coachning som hjälpt flera hundratals av människor? Då finner du mer information HÄR