Stark mental och fysiskt

Er Personliga tränare på jobbet

Piggare, gladare och mentalt starkare medarbetare, och chef
JA TACK!

Minska sjukskrivningarna- förebygg smärta- öka gemenskapen, och teamkänsla på din arbetsplats- Dessutom kommer ni troligen bli lite lättare, må bättre och bli piggare.

Under 90 dagar får ni ta del av ett genomarbetat program där inte bara kost och träning står i centrum utan även den mentala delen där föreläsningar om målsättning och olika verktyg att få ihop livspusslet och att tänka positivt.

Ledord min coachning:

Proffsigt, Personligt och Positivt

Enligt Skandias undersökning som publicerades i januari 2022, så förlorade Sverige förlorar 66 miljarder på sjukskrivningar under 2021. Rapporten visar dessutom att samhället, genom att förebygga en tredjedel av sjukskrivningarna, skulle spara medel motsvarande årslöner till 25 000 sjuksköterskor.
Hur mycket är ert företag beredd att lägga på sjukskrivningar vs att investera i att förebygga det?

Under 90 dagar kan ni förbättra er hälsa avsevärt – och även bli en mer attraktiv arbetsgivare som erbjuder en Pt för era anställda.

Äntligen kan ert företag ha mig som er egna personliga coach, – och självklart finns det program med totalt individanpassade program med stöttning och coachning ifrån mig.

HUR FUNKAR DET?

Et smarta är att allt finns samlat i en grym app- där får du allt – och kan regga både träningsgsprogram , vardagsmotion , peppa varandra i en slutan grupp, få föreläsningar och ha tillgång till en PT. 

 

Vad tittar jag på? Sömn, steg , träning, kost och den mentala biten.

MINA TJÄNSTER

Guld
- 90 dagar -
Stark mentalt och fysiskt

🏋🏻‍♀️ Träning: totalt utformat efter varje individ, mål, skador, tid etc.
🍔 Individuellt utformat kostprogram + råvarulista
👯‍♀️ Social Grupp
💡Kunskap: Miniföreläsning, Sömn, Träning, Motivation, Kost,
🧠 Mental Hälsa Kurs – miniföreläsning + övning varje vecka
🎯 Klientracker – där du kan följa din utveckling + personlig uppföljning ifrån coach
💬 tillgång till chatt med coach mån- fre

FULL COACHNING

(från 1599 kr/mån pp)

Silver
- 90 dagar -
Stark mentalt och fysiskt

🏋🏻‍♀️ Träning ( styrka för både gym & hemma + intervallpass & livepass ( samma för alla men du väljer vad du vill träna)
🍔 Individuellt utformat kostprogram
👯‍♀️ Social Grupp
💡Kunskap: Miniföreläsning mental hälsa, Kost, träning sömn,
🎯 Klientracker – där du kan följa din utveckling
💬 tillgång till chatt med coach

(från 899kr/mån pp)

ANMÄLAN Skicka mail till :

Betalning: självfallet gäller fakturabetalning som är friskvård grundande och tjänsterna kan skräddarsys enligt era önskemål

Föreläsningar

ÄG DINA VAL
Positiv Inställning 90 min

En föreläsning för er som behöver en energikick till kontoret och att vi alla kan välja mer glädje i livet varje dag. Det är ett VAL och en livsstil. Mycket träningssrelaterat, personligt och konkreta tips för att äga dina val. – Detta kan med fördel köpas tillsammans med att ni kör coachning hos mig som en riktig kickoff. – Självklart kan föreläsningarna även anpassas efter ämne som ni som företag vill ha.

Pris: 20.000 kr

+ arvode vid resa ( gäller inom göteborg)
annars individuellt pris

Hero Picture Lisa wilborg

VARFÖR ska ni välja mig?

Mode manager – det är va min förra chef sa om mig – det är vad jag gör bäst – att se individen på riktigt och höja stämningen på kontoret varje dag. Jag valde dock att avsluta min karriär på topp när jag äntligen nått europatjänsten jag så gärna ville ha, det va dags att göra det jag är bäst lämpad för – nämligen ta individer till en hälsosammare plats i livet med glimten i ögat.  Med mig får ni en kombination med egen erfarenhet och många nyfikna timmar i skolbänken ( du som är blå i din yrkesroll se nedan under ”utbildningar”  så har jag både kunskap och framförallt intresset för hälsa i ett brett perspektiv. Kan vara bra att veta att jag redan coachat över tusen klienter och nej de är inte de som älskar utmaningar, tar stegtävlingarna på största allvar utan dem som verkligen behöver det.