Under 10 veckor ska jag samarbeta med Newbody, varje söndag sk sist tävla ut träningskläder och ge er tips på hur ni får en friskare och hälsosammare höst. Denna veckan tävlar jag ut både tight och linne.

Här kommer tips nummer 1!

TIPS 1: lägg känslorna på hyllan. 

Regn, blåst och mörkare tider. Det är inte lika lätt att snöra på sig skorna och ge sig ut. Jag känner redan att tröskeln är lite högre än i somras. Jag är dock bra på lägga känslorna på hyllan. Jag ger mig inte utrymmet att tänka ”ska jag eller inte” ”det är ju dåligt väder” ”jag ligger nog kvar i soffan” . Monotont tar jag på mig klädena och lägger mina ”tycka synd om Lisa” tankar på hyllan och gör träningen. Den motigaste träningen ger oftast den skönaste känslan efteråt. Att man gjorde det trots allt.

För att tävla går du in på min Instagram @powerbylisa

😘


public.jpeg


public.jpeg